Stipendija za učenje programiranja za iOS platformu

by

iOS akademija upisuje četvrtu generaciju polaznika u februaru 2016. godine, a ovoga puta žele da pomognu studentima da uz podršku domaćih kompanija učestvuju u programu. Naime, kompanije sa kojima imaju aktivnu saradnju žele da stipendiraju određeni broj studenata koji žele da upišu iOS Akademiju, a nemaju finansijskih mogućnosti za to.

iOS Akademija je krenula sa programom u februaru 2015. godine, i uspešno su realizovane tri generacije do sada. Četvrta generacija namenjena ljudima sa programerskim iskustvom kreće 16.februara i prijave su otvorene pre desetak dana.

Program iOS Akademije se fokusira na dobijanje konkretnih i praktičnih znanja – kreće se odmah sa kodiranjem i rešavanjem realnih problema, sa ciljem da tokom programa svako od polaznika razvije svoju aplikaciju i bude osposobljavanje za rad na junior/senior iOS dev pozicijama i/ili freelance-ing.

Predavanja se realizuju u Beogradu utorkom i četvrtkom od 18:30h do 21:30h, kao i subotom od 10h do 14h, a program traje tri meseca. Program vodi Aleksandar Vacić, jedan od najiskusnijih iOS programera u zemlji, koji je na raspolaganju za konsultacije i mentorske sesije tokom kompletnog programa.

Proces selekcije kandidata koji će dobiti stiepndiju je sledeći:
CV screening – prijave do 1. decembra
ulazni test poznavanja Objektno Orijentisanog Programiranja – od 3. -14. decembra
preselekcija kandidata od strane kompanija – 15. – 30. decembra
intervjui sa kompanijama – 8. – 15. januara

Ukoliko ste zainteresovani za stipendiju molimo vas da popunite ovaj kratki formular , a ukoliko imate nekih pitanja možete im se obratiti na iosakademija@seeict.org.