Priključi se iSerbia timu

by FONIS
Priključi se iSerbia timu

Udruženje iSerbia za svoj primarni cilj ima podizanje kapaciteta mladih u preduzetničkom ali i u obrazovnom smislu. Bitna karika u celom sistemu jesu fakulteti koji svojim obrazovnim kadrom, infrastrukturom kao i odnosom profesora prema studentima zauzimaju značajno mesto da svi mi kao pojedinci ali i društvo idemo napred.

iSerbia je godinama unazad bila element pritiska, kontrole ali i podsticaja visokoškolskog sistema u Srbiji koji se ogledao kroz istraživanje naziva Studentsko rangiranje fakulteta. Ponavljanjem istraživanja iz godine u godinu rezultati se ažuriraju i na taj način u kontinuitetu oslikavaju promene i razvoj visokoškolskog sistema u Srbiji viđen očima studenata, prema kriterijumima koje studenti smatraju važnim.

Rezultati, aktivnim studentima, omogućavaju sagledavanje kvaliteta studiranja na svojim fakultetima u odnosu na druge fakultete, a budućim studentima su ovi podaci neprocenjivi, posebno pojedinačni izveštaji koji sumiraju kako su studenti ocenili svoj fakultet prema nekoliko desetina različitih parametara!

Ovim putem vas pozivamo da uzmete aktivno učešće u novom istraživanju Studentsko rangiranje fakulteta 2018 i na taj način zajedničkim snagama damo pravu sliku studiranja u Srbiji i napravimo Novu rang listu svih fakulteta koju će odrediti njihovi studenti.
Ko može da se prijavi?
Mladi sa boravištem pretežno u Beogradu, starosti od 19 do 28 godina, koji žele da učestvuju u anketiranju studenata o pitanjima koja se tiču njihovog fakulteta i uslova studiranja. Poželjno je prethodno iskustvo na projektima, ali su najbitniji entuzijazam i zainteresovanost za studentske teme.
Opis zaduženja
Učestovanje u anketiranju studenata na terenu i onlajn, kao i ispunjavanje zadataka u cilju što uspešnije realizacije projekta.
Vrsta angažmana i radno vreme
Angažman je volonterski i na dobrovoljnoj bazi. Obavlja se u delom putem interneta, a delom uživo uz rad sa mentorom. Radno vreme zavisi od tempa rada svakog pojedinca i nije striktno definisano – praksa je u trajanju od dva meseca, sa 5 – 10 radnih sati nedeljno, za dobijanje preporuke i potvrde o obavljenoj praksi.
Nagrada?
– Razvijanje sopstvenih potencijala;
– Sticanje iskustva rada na projektima;
– Preporuka i potvrda o obavljenoj praksi;
– Mogućnost unapređenja na više pozicije;
– Umrežavanje sa eminentnim ljudima iz raznih oblasti;
– Najbolji praktikanti dobijaju besplatan kurs na Kampster platformi;
Rok za prijavu
Poziv je otvoren do 20. marta 2018. godine. Međutim, savetujemo da se
prijavite i pre toga, jer će rad početi ubrzo po prijavi, a mesta su ograničena!
Način prijave
Da biste se prijavili, neophodno je da pošaljete:
– svoj CV i
– motivaciono pismo
na adresu office@iserbia.rs uz Subject: SRG praksa.