Lansiran prvi StartIN startap program za 5 najboljih tehnoloških biznisa iz Srbije

by FONIS
Lansiran prvi StartIN startap program za 5 najboljih tehnoloških biznisa iz Srbije

In Centar Hab lansirao je svoj prvi startap program pod nazivom StartIN sa ciljem da kroz učenje preduzetničkog procesa, prepoznavanje preduzetničkih osobina, razvoj i implementaciju kritičkog preduzetničkog razmišljanja talentovani timovi dobiju priliku da izgrade svoj tehnološki biznis.
Program je kreiran od strane In Centra, a biće realizovan u saradnji sa preko 20 mentora i istaknutih eksperata iz domaće preduzetničke zajednice, sa početkom 16. septembra.


StartIn predstavlja sveobuhvatni startap program zasnovan na “korak po korak” razvoju biznisa prateći proces od ideje do lansiranja proizvoda razvijen na mentorskom principu rada sa domenskim ekspertima i podržan iskustvom svih kreatora programa.
Startap timovi će kroz rad na programu imati priliku da unaprede praktična znanja kao što su veštine upravljanja inovacijama i metodološki razvoj biznisa od ideje do izlazne strategije.
Glavni benefiti programa predstavljaće:
– Mentorski pristup – instruktivne radionice sa praćenjem progresa učesnika programa.
– Umrežavanje i učenje od domenskih eksperata zasnovanog na “hands on” principu odnosno iz ličnog iskustva mentora preduzetnika.
– Dobijanje sertifikata o završenom programu.
Prijave za StartIN startap program će biti otvorene 1. avgusta, a sve dodatne informacije zainteresovani timovi mogu pronaći na sledećem linku: https://www.incentar.org/startup-program/