skip to Main Content

FON Hakaton

FON Hakaton predstavlja takmičenje u programiranju koje uspešno realizujemo od 2013. godine. Ovaj projekat pruža jedinstvenu priliku mladim programerima da primene svoja znanja i veštine u rešavanju konkretnih problema iz poslovne prakse i osvoje vredne nagrade koje obezbeđuje kompanija partner projekta.

FON Hakaton 2017
Programeri iz zemlje i regiona, uzrasta od 16 do 26 godina, imaju ukupno 24 sata da realizuju softversko rešenje na zadatu temu i predstave ga stručnom žiriju. Tema takmičenja predstavlja realan problem iz prakse koji formulišu predstavnici kompanije partnera takmičenja. Koristeći tehnologije po želji i uz pomoć mentora, učesnici imaju priliku da steknu iskustva koja će im biti od velikog značaja za dalji napredak u karijeri i profesionalno usavršavanje.
FON Hakaton 2018
Rezultat FON Hakatona predstavljaju kreativne ideje i uspešne aplikacije, kao proizvod susreta različitih načina razmišljanja i obrazovanja pojedinačnih učesnika. Nakon samo 24 časa, timovi sastavljeni od najtalentovanijih mladih programera predstavljaju gotove proizvode koji svojom inovativnošću omogućavaju rešavanje zadatog problema, a ujedno na najbolji način pokazuju trenutna znanja i snalažljivost takmičara.
FON Hakaton 2018

Prethodne iteracije
FON Hakatona

Povezani projekti

Studenti studentima
Studenti studentima

Projekat Studenti studentima je naš najdugovečniji projekat koji organizujemo sa ciljem deljenja znanja iz različitih oblasti informacionih tehnologija. Sastoji se iz dva dela: niza kurseva i panel diskusije.

Hakaton za srednjoskolce
Hakaton za srednjoškolce

Hakaton za srednjoškolce je dvadesetčetvoročasovno takmičenje na kom timovi srednjoškolaca kreiraju softverska rešenja na zadati problem koje organizujemo za sve srednjoškolce željne novih izazova.

Back To Top