Dropshipping: kako razviti online biznis?

by FONIS
Dropshipping: kako razviti online biznis?

Kao i prethodnih, i ove godine tim Portal Mladi sprema za naše pratioce, studente svih fakulteta izainteresovane, predavanja i mini radionice koje mogu pomoći pri daljem usavršavanju poslovnih veština.
Prva na redu ove godine jeste tema: Dropshipping-Kako razviti online biznis?; tema koja je prilično zainteresovala ljude i koja postaje sve aktuelnija.

31. maja 2018. sa početkom u 14h u KZM ,,Gnezdo’’, na 6. spratu Beograđanke, svi zainteresovani koji se prijave na sledećem linku imaće priliku da čuju šta je dropshipping, kako zaista izgleda ovo poslovanje i na koji način se može ući u sam posao. Više na ovu temu pričaće Miloš Vasić, koji se već godinu dana bavi ovim poslom i istražuje tržište koje kupi sve više simpatija u Srbiji.

Dropshipping ukratko predstavlja mrežu poslovanja, online prodavnicu u kojoj vi imate mogućnost zarade, a da ni na koji način nemate kontakt sa proizvodom koji prodajete. Kako bi se dobro plivalo u ovim vodama, potrebno je dobro se informisati o svim mogućnostima I uslovima koje dropshipping nudi kao i o pravilima koja se moraju poštovati.

Prednost ovog posla jeste ta što je odlična mogućnost za početnike u online biznisu, za sve koji ne poseduju previše prethodnog iskustva u e-komercu i internet marketingu. Pored toga, ušteda novca se takođe ubraja u prednosti ovog posla jer vam nije  potreban prostor za proizvode koje prodajete. Sektor prodaje može biti raznovrsan. Osoba koja započinje posao ima mogućnost da krene u posao sa većim brojem artikala i kada vidi šta je najprodavanije  kasnije se može posvetiti tome što najbolje prolazi na tržištu.  Ne postoji ograničenost na jedan grad ili državu već se može poslovati na regionalnom ili međunarodnom nivou. Sloboda da se radi na izgradnji ličnog brenda takođe predstavlja prednost, u vidu marketinga oglašavanja i dobre promocije vaše internet prodavnice. Dropshipping pruža mogućnost rada od kuće, a to može biti od velikog značaja ljudima koji već imaju stalan posao, a potrebna im je dodatna zarada ili su studenti koji pripremaju ispitni rok, ali kojima uvek dobro dođe dodatni džeparac.

Već spomenut, naš predavač, Miloš Vasić je jedan od mnogih koji se bave ovim poslom , nakon mesec dana detaljnog istraživanja, upustio se u posao. Za godinu dana uspeo je da stvori dobru internet prodavnicu koja generiše prodaje od oko 3000$ mesečno. On na svom blogu pomaže ljudima koji se takođe bave ovim poslom I vodi program mentorstva koji ima za cilj da pomogne svim mladim dropshipperima.

Ukoliko ste se odlučili da prisustvujete ovom predavanju i saznate kako da pokrenete ovaj vid biznisa prijavite se ovde.