skip to Main Content

Otvorene su prijave za projekat Studenti studentima

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje projekat Studenti studentima, koji se održava 14. i 15. oktobra. 

S2S je edukativan projekat, a za cilj ima prenošenje različitih znanja, kako iz IT-ja, tako i iz menadžmenta i dizajna. Namenjen je studentima svih fakulteta u Srbiji koji žele da se usavršavaju u ovim sferama, prošire svoja znanja i praktično ih primene. Glavna zamisao projekta jeste spajanje studenata koji žele da nauče ili usavrše znanja iz određene oblasti sa istim koji svoje stečeno znanje iz iste žele da podele sa drugima.

Sastoji se od devet dvodnevnih radionica i panel diskusije na kojoj će stručnjaci iz kompanije Cycle podeliti svoja iskustva. Radionice pokrivaju različite teme od E-commerce i Agile-a, preko Figme i After Effects-a, do Python-a, Unity-ja, Jave, Next.JS-a i React JS-a. Na njima će delegati imati priliku da od svojih kolega nauče o željenoj oblasti, dok će se oni u ulozi predavača potruditi da razreše sve nejasnoće koje se jave tokom predavanja. 

Tokom projekta, studenti će imati priliku da upoznaju kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavrše u željenoj sferi, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu su otvorene do 8. oktobra na sajtu s2s.fonis.rs gde možete naći više informacija o projektu. Takođe, obaveštenja o projektu možete ispratiti i na Instagram profilu @fonis_fon.

Back To Top