skip to Main Content

Istakni se iz mase – PROMENI SEBE radeći na sebi

Istakni Se Iz Mase – PROMENI SEBE Radeći Na Sebi

Da li znaš šta želiš ili možeš da radiš nakon fakulteta?
Da li ti se čini da imaš dovoljno znanja u svojoj oblasti, ali svi poslodavci traže radno iskustvo?
Da li znaš šta čini dobar CV i zašto je on bitan?

Svi smo u potrazi za nekim iskustvima ili praksama koje bi nas istakle pred budućim poslodavcima.

Ukoliko želiš da saznaš više o stručnim praksama u inostranstvu i kako da se istakneš iz mase u procesu apliciranja za istu, pridruži nam se!

Pozivamo te da 11. aprila u 15 časova učiniš pravu stvar za sebe i priključiš se na Zoom platformu i saznaš Kako napisati CV i spremiti se za intervju.
Predavač na događaju je HR specijalista i entuzijasta Danica Ristić koja će podeliti sve tajne pisanja preglednog CV-a i otkriće nam šta je to što kompanije očekuju od kandidata na intervju. Ukoliko želiš da saznaš šta to kompanije traže i saznaš više o stručnim praksama, svoju prijavu možeš popuniti na sledećem linku https://bit.ly/prijavazadogađaj

Šta je ‘Promeni sebe’?

Sa idejom da okupi mlade i pruži im priliku da saznaju više o korporativnim potrebama današnjice i praksama u inostranstvu, organizacija AIESEC je odlučila da prilagodi ovaj događaj online okruženju. Svrha projekta jeste da približimo korporativno i internacionalno iskustvo mladima koji žele da
pronađu posao u inostranstvu ili steknu iskustvo koje će im značiti u budućnosti.

Ko smo mi?

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!

Back To Top