skip to Main Content

USF Gaming Fair

USF Gaming Fair

Studentska organizacija Unija studenata FON-a ove godine organizuje peti po redu „USF Gaming Fair” u periodu od 5. do 7. marta. Takmičarski deo projekta – Humanitarni gejming turnir održaće se 5. i 6. marta na četiri lokacije Game Pub-a: Arena, Požeška, 27. marta i TC Stadion, dok će se edukativni deo projekta pod nazivom „Sa gejmingom na ti” realizovati 7. marta u prostorijama Impact Hub-a. „USF Gaming Fair” je projekat koji za cilj ima da mladima podigne svest o značaju i potencijalu gejming industrije, kao i da ljubiteljima video igara pruži priliku da se druže i nadmeću u svojim veštinama i da na human način pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Sva prikupljena novačana sredstva od kotizacija će biti uplaćena na račun udruženja roditelja „Nurdor”.

Humanitarni gejming turnir (5. i 6. mart) okupiće sve ljubitelje video igara koji će imati priliku da se takmiče i pokažu svoje veštine u sledećim video igrama: CS:GO, League of Legends, FIFA 21 i NBA 2K21. Svi učesnici će plaćanjem kotizacije doprineti prikupljanju novca, a najbolje učesnike očekuju vredne nagrade. Edukativni deo projekta (7. mart), pod sloganom „Sa gejmingom na ti”, održaće se u Impact Hub-u, gde će svi prisutni imati priliku da slušaju predavanja,  učestvuju u interaktivnim radionicama i panel diskusiji, kako bi se na taj način upoznali sa gejming industrijom. Tokom celog dana posetiocima će biti dostupna retro čil zona u kojoj će moći da se opuste i da se, kroz vremeplov video igrica, prisete dana detinjstva.

Važnost USF Gaming Fair-a su prepoznali mnogi partneri i prijatelji, koji su podržali realizaciju projekta. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je kompanija „Gigatron”. Unija Studenata FON-a je studentska organizacija koja je osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte podstakne timski duh, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Naša organizacija podsetiče proaktivnost i aktivizam studenata i svim svojim članovima pruža priliku da se usavršavaju u oblastima planiranja i organizovanja projekata, kao i projektnog menadžmenta tokom cele godine. Na godišnjem nivou uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog
karaktera: FON QUIZ, Humanitarni sportski turnir, Humanitarno stand up veče, Yard Sale i USF Gaming Fair.

Za sve dodatne informacije možete posetiti našu Facebook stranicu USF Gaming Fair, instagram profil: usf_gamingfair ili nas kontakritati putem mejla:
unijastudenatafona@gmail.com.

Back To Top