skip to Main Content

Kursevi i studijski programi na SAE Institutu

Kursevi I Studijski Programi Na SAE Institutu
Ovom prilikom vam skrećemo pažnju na kurseve i studijske programe koji se održavaju na SAE Institutu. U nastavku možete pročitati detaljnije o čemu se radi, kao i posetiti sajt SAE Instituta za još više informacija.
 
KURSEVI:
– Kurs Music Business – početak: 30. novembar
Online kurs Music Business pruža praktično i teorijsko znanje neophodno da započnete svoju karijeru u muzičkoj industriji kao umetnik, menadžer ili producent.
Od osnova poslovanja, potpisivanja ugovora, autorskih prava sve do vođenja uspešne crowdfunding kampanje, ovaj kurs uvodi vas u svet muzike.
Predavač na kursu, Igor Pookie Puljć će uz studije slučaja predstaviti sve što treba da znate o muzičkoj industriji i poslednjim trendovima.
    
 
– Kurs Grafički dizajn – početak: 15. decembar
Online kurs Grafički dizajna je namenjen svima koji žele da detaljno savladaju osnovni alat za rad, odnosno tri programa: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop i Adobe InDesign. Programi su deo paketa Adobe Creative Suite, koji predstavlja kompletno dizajnersko rešenje za dizajn i pripremu za štampu. Fokus ovog kursa je praktičan rad, koji je baziran na ključnim teoretskim delovima. Mario Marić, predavač na kursu, donosi praktična znanja i veštine za tvoje buduće poduhvate iz svoje dvadeset godina duge karijere u dizajn industriji na mnogobrojnim domaćim i inostranim projektima.
 
– Kurs WEB dizajn: HTML, CSS – početak: 26. januar
Kurs pokriva praktične tehnike web dizajna, osnove web developamenta i savremene web jezike (HTML i CSS) i daje uvid u dizajn i funkcionalnost web sajtova, razvrstavanje sadržaja, dizajna i interaktivnosti na web stranicama. Osim toga, upoznaje polaznike sa dizajniranjem intuitivnih web rešenja koja krajnjim korisnicima pružaju laku i upotrebu i još mnogo toga. Kurs vodi Nikola Starčević, predavač na katedri za WEB dizajn i programiranje SAE Instituta u Beogradu.
 
STUDIJSKI PROGRAMI:
WEB Programiranje i dizajn: U toku je januarski upisni rok na online studije Web programiranje i dizajn. Ovaj studijski program organizuje se potpuno online i traje šest semestara odnosno dve godine, a nakon diplomiranja dobija se diploma Midlseks Univerzitera iz Londona. Studijski program razvijen je prema potrebama IT industrije, kako bi studenti nakon dvogodišnjih studija bili u potpunosti osposobljeni za ono što tržište traži. 90% studenata sa ovog smera je zaposleno odmah nakon diplomiranja u nekim od najboljih IT kompanija u zemlji i svetu. Naši studenti rade u kompanijama kao što su Origin Trail, Catena Media, Pioniri, Klett, Wireless Media, VEGA IT, Signature Networks, Easygoing Company LTD i mnogim drugim. 
 

Game Art/VFX animacija:  U saradnji sa Midlseks Univerzitetom iz Londona, od januara, SAE Institut prvi put organizuje studijske programe Game Art/VFX animacije u potpunosti online. Studije traju dve godine, odnosno 6 semestara, a program je razvijen prema potrebama gejming i VFX industrije kako bi tokom studiranja dobro upoznali način rada koji se primenjuje u velikim kompanijama. Set veština koji razviju omogućava im da se odmah uspešno priključe projektima i produkcijama. Preko 90% studenata sa ovog smera je zaposleno odmah nakon diplomiranja u nekim od najboljih gejming i VFX studija u zemlji: Ubisoft, Crater studio, Bunker VFX, Dream Dust studio, Spring Onion studio, Fried studio, Scorn Game (EBB softver), Nordeus i mnogim drugima. 
Back To Top