skip to Main Content

ORGNL Webinar – „Kako da pronađete ravnotežu i održite zdravlje“

ORGNL Webinar – „Kako Da Pronađete Ravnotežu I Održite Zdravlje“

Original platforma pored toga što ima za cilj da osnaži hrabre, kreativne i jake pojedince, podrži smele preduzetnike i inovatore i promoviše  pozitivne primere ostvarenih poslovnih ljudi, mi koristimo naš glas i da skrenemo pažnju na značaj zdravlja u svakom smislu.

Nikad nije previše rano da počnemo da brinemo o sebi i informišemo se o svetu oko nas i usvojimo zdrave navike na kojima će naš um i telo zauvek biti zahvalni!

Zadovoljstvo nam je da se pridružimo online platformi „ZDRAVO DVADESETE“ kompanije Galenika, namenjenu edukaciji mladih u dvadesetima o zdravim životnim navikama, za jačanje i održavanje mentalnog i fizičkog zdravlja.

Iskusni stručnjaci su za vas napravili brojne korisne e-knjige koje možete da preuzmete na sajtu Zdravo dvadesete a mi se uključujemo na ovu važnu temu kroz vebinar gde ćemo u neposrednoj komunikaciji podeliti svi zajedno razmišljanja na temu zdravlja u dvadesetima.

„Kako da pronađete ravnotežu i održite zdravlje“ 26. novembra u 19h

U najmanju ruku možemo svi da se složimo da smo okruženi sa sve više izazova, zahteva, straha, uznemirenosti i neizvesnosti. Smirenost i ravnoteža nam je sve neophodnija kako bismo očuvali svoje zdravlje.

Na ovu važnu temu govoriće Lana Nikolić, novinarka i aktivistkinja, Ana Mirković, suosnivač Instituta za digitalne komunikacije i Mona Maličević, doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije. A link za prijavu se nalazi ovde.

Preuzeto sa: www.originalmagazin.com

Back To Top