skip to Main Content

Uspešno održan projekat Studenti studentima 2019

Uspešno Održan Projekat Studenti Studentima 2019

Tokom vikenda 19. i 20. oktobra održan je projekat Studenti studentima 2019 u organizaciji udruženja studenata informatike FONIS.

Veliki broj kolega, kako sa Fakulteta organizacionih nauka, tako i sa drugih fakulteta Univerziteta u Beogradu, odazvao se našem pozivu za projekat. Delegati su učestvovali na ukupno 10 besplatnih radionica, tokom kojih su naši predavači prešli kroz različite oblasti IT-a, na osnovnom, srednjem ili naprednom nivou. Po prvi put ove godine, na S2S-u organizovali smo i panel diskusiju. Studenti su čuli mnoštvo korisnih predloga, saveta i razmišljanja naših panelista, osmelili se da im postavljaju pitanja i time stekli korisno novo iskustvo.

Naravno, veliki deo ovogodišnjeg projekta bili su i naši partneri. Ovom prilikom se zahvaljujemo generalnim partnerima: Comtrade-u, Guarani i Fakultetu organizacionih nauka. Takođe, veliko hvala i svim robnim partnerima koji su nam omogućili osveženje na pauzama i vaučere koje smo poklanjali kroz razne nagradne igre, ali i svim medijskim partnerima i ostalim prijateljima projekta. I ove godine pokazali smo kolegijalnost, kreativnost i inovativnost. Unapredili smo i usavršili projekat, a obećavamo kontinuiran napredak i u budućnosti. Vidimo se sledeće godine!

S2S – WHERE LEARNING BEGINS!

Back To Top