Noviteti u Adriahost-u

by FONIS
Noviteti u Adriahost-u

Vi brinite o poslu, jer mi brinemo o sajtu ” – Adriahost se, zahvaljujući višegodišnjim iskustu u pružanju web hosting usluga, zasluženo ubraja u jedne od najboljih domaćih hosting provajdera.

Pouzdan i pristupačan, Adriahost se može pohvaliti velikim brojem zadovoljnih korisnika, koji preporučuju njihove usluge. U svojoj ponudi imaju razne pakete i pružaju mogućnost zadovoljenja različitih klijenata, fizičkih i pravih lica, kao i web agencija.

Kako već dugi niz godina uspešno sarađujemo, sa punim pravom možemo istaći sigurnost, podršku i ažurnost kao njihove glavne karakteristike, koje su potvrdili kroz brojne situacije.

Odnedavno su u svoju ponudu uvrstili dva noviteta: besplatan SSL sertifikat uz svaki hosting paket i novu ponudu dedicated server paketa.

SSL sertifikat (Secure Sockets Layer) pruža maksimalnu sigurnost i zaštitu podataka na internet. Njegova uloga je da zaštiti, ne samo vlasnike, već i posetioce sajta, a uz svaku kupovinu hosting paketa, Adriahost ovaj sertifikat daje besplatno.

Dedicated server (namenski server) podrazumeva fizički odvojenu mašinu koja je rezervisana samo za jednog korisnika. Ovim paketnom obezbeđeno je hostovanje raznih servera, pa samim tim ima dosta prednosti.

Detaljnije informacije o aktuelnim ponudama možete pronaći na njihovom sajtu: https://adriahost.rs/sr/.

Adriahost – naša topla preporuka!