Konferencija WeAreDevelopers

by FONIS
Konferencija WeAreDevelopers

Konferencija “WeAreDevelopers” će se održati u Beču u Austriji 11. i 12. maja ove godine i okupljaće više od 2500 programera i IT stručnjaka iz cele Evrope. U pitanju je jedna od vodećih konferencija za developere u Evropi, čija je misija povezivanje programera globalno i omogućavanje IT stručnjacima širom sveta da dele svoja znanja i iskustva jedni sa drugima.

Konferencija će trajati 48 sati i okupiće više od 300 kompanija i startapa, i više od 70 stručnih predavača iz preko 50 različitih država. Neki od poznatih govornika su Håkon Wium Lie (kreator CSS-a), Rasmus Lerdorf (kreator programskog jezika PHP) i Joel Spolsky (CEO kompanije Stack Overflow). Na ovom dvodnevnom događaju developeri će, pored konferencije, na više od 9.000 kvadratnih metara moći uživo da isprobaju mnogobrojne nove tehnologije u sklopu najvećeg evropskog “Developers Playground”-a u Evropi.

Konferencija će biti održana na engleskom jeziku i baviće se temama vezanim za web, mobilni i software development, kao i Virtual Reality, Internet of Things, Big Data, IT security, Robotics, Artificial Intelligence i mnoge druge aktuelne tehnologije.

Više informacija možete naći na adresi: www.wearedevelopers.org.